diumenge, 21 de gener del 2018

RAIMUNDO DE LAS HERAS COLL

Graduat en Psicologia per la Universitat Illes Balears, Màster en Psicologia de l'Esport per la Universitat Autònoma de Barcelona. Realitzà les Pràctiques del Màster al R.C.E. Espanyol de Barcelona.

Ha estat treballant en diferents esports (futbol, tennis, patinatge artístic, volei, karate, trail running i bàsquet) des que va acabar la seva formació. 

Actualment és el responsable del Departament de Psicologia del C.E.Constància; psicòleg esportiu de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, de Mallorca Sport Medicine i de Fisiolab. 

Es el coordinador i formador del projecte del Consell "Desenvolupa la teva identitat", a  més de tenir una consulta privada.

Segons en Raimundo:

“Els pares són la solució als problemes del esport infantil”

“El esport ens dona esperances perquè  els nins integrin una serie de valors"


“A vegades es mes formatiu perdre, perquè guanyar sempre no es real”

"Els joves esportistes també es veuen perjudicats per l’accés de competivitat i de presió. La competència en l’esport no es sempre dolenta sempre que guanyar a qualsevol preu” 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Esperam que el teu comentari sigui respectuós amb el la manera de pensar dels altres. En cas contrari, no facis cap comentari.

Pensa a deixar el teu nom, llinatges, i si ets alumne del centre, el curs.

VIII JORNADES CONSTRUÏM EL FUTUR. DESTINATION: ANYWHERE

El dijous dia 30 de gener, a les 20.00 h, al Teatre d’Artà, tendrà lloc la vuitena edició de les Jornades Construïm el Futur. ...