dilluns, 18 de març del 2019

ENTREVISTA ANTONI BASSAS


“És difícil demanar-li a un  periodista que aplaudeixi la censura. M'estimo més pensar en educar que en censurar”.


Bon dia Antoni, (són les deu!)

Bromes a part, t’escrivim quatre alumnes (Adrian, Yasmín, Sergi i Mari Carmen) de tercer d’ESO  del CC Sant Salvador d’Artà, i estam molt contents i agraïts de poder-te tenir aquí en aquest petit poble anomenat Artà, el dissabte 6 d’abril en les Jornades Construïm el Futur. És emocionant que una persona amb el teu bagatge sigui amb nosaltres aquest dia tan important per als alumnes i professors del col·legi.Sabem que tens el temps molt ocupat, però t’agrairíem que ens puguessis contestar breument aquest recull de preguntes que hem preparat.Salutacions cordials,Adrian, Yasmín, Sergi i Mari CarmenAlumnes de 3r d’ESO CC Sant Salvador d’Artà.


Benvolguts Adrian, Yasmín, Sergi i Mari Carmen. Vaig per feina:

Ens pots concretar una mica el tema del que tractarà la teva xerrada? Anirà sobre la meva experiència educativa com a pare i també com a periodista.Com creus que la teva conferència influirà a les mares i pares? Espero que ens ho passarem bé, perquè com que no soc cap expert en educació, podrem referir-nos al tema sense angoixes.

Bé, Antoni, què va ser el que et va motivar per començar a treballar a la ràdio? La cultura de ràdio que hi havia a casa meva i la passió per comunicar-me, la màgia de tenir la gent pendent d'una paraula teva.

Era el treball a què et volies dedicar des d’un principi?Salvada la part en què volia ser astronauta, sí.

Quin és el teu vincle amb l’educació? Com a pare i com persona que té una certa capacitat de fer-se escoltar, a la societat. 

Quin és el paper que haurien de tenir els mitjans de comunicació dins el món de l’educació? Ha de ser constant i subtil, perquè, en aquesta  vida, tot educa i deseduca.

Creus que s’hauria de censurar (tot i la duressa de la paraula censurar) algun programa de la televisió? És difícil demanar-li a un periodista que aplaudeixi la censura. M'estimo més pensar en educar que en censurar.

Una abraçada,
Antoni Bassas
Periodista


VII JORNADA CONSTRUÏM EL FUTUR.              


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Esperam que el teu comentari sigui respectuós amb el la manera de pensar dels altres. En cas contrari, no facis cap comentari.

Pensa a deixar el teu nom, llinatges, i si ets alumne del centre, el curs.

VIII JORNADES CONSTRUÏM EL FUTUR. DESTINATION: ANYWHERE

El dijous dia 30 de gener, a les 20.00 h, al Teatre d’Artà, tendrà lloc la vuitena edició de les Jornades Construïm el Futur. ...